Tja världen, tja!

Godkväll alla glada!
Dagen har flytit på precis som den ska och livet rullar. Dock tar pengabristen död på mig.
Jag har funnit en asball klänning på hm och en fin tubklänning på salt som jag måste ha nununu meeeeeen, ekonomin räcker inte till.
Dessutom ska jag införskaffa en present åt Andrea som fyller år och har en liten middag på lördag!

& jag har bestämt mig för att skaffa skinnjacka... (om våren någonsin får för sig att anlända till Sverige)

Vart tar mina pengar vägen?På påsklovet ska jag åka till Rom och tillbringa lite tid med min käre far. Trevlans!


Det värsta med att det är kallt ute är att mina händer blir rödflammiga! Saken är den att mina händer är grymt fula redan som det är eftersom att jag livnär mig på mina naglar som är helt obefintliga den största tiden av året. När jag fryser och fingrarna blir iskalla får handryggen dessutom en otrevlig rödlilablågrön färg som gör att mina händer ser ut som två groteska kärringhänder! Shit pommes frites!

Har degat tillräckligt länge framför datorn idag. Godnatt folks!


Vilken underbar dag

Solen skiner, fåglarna kvittrar. Förutom att det är iskallt och blåser utav bara fan så är vädret riktigt trevligt.

Jag börjar bli skoltrött igen. Det leder till skolk, försämrat skolarbete och sjunkande betyg som i sin tur leder till att man får tid över till annat som man mår bra av! T.ex umgås med vänner och shoppa m.m.

Idag är det våffeldagen! Det innebär att jag (så fort jag ridit, skött om pollen, käkat middag och duschat) ska vräka i mig våfflor tills jag spyr. Mmmmmmm....

Efter middag, dusch, våfflor och te så ska jag dra på mig mjukiskläder och gå ut för att träffa Zandra tror jag. Om inte hon har annat för sig.
Isåfall går jag ut i alla fall och möter någon annan fräsig prick som man kan skratta med.

Pussar åt alla!

Shit, psykopater hela bunten

För hundrade gången, ja, jag är seg på att uppdatera!

Tja!
Tänkte försöka sammanfatta hela månaden lite kort.
Det har hänt en jävla massa skit på sista tiden, det slutade med att Zandra fick äpplen, paprikor och sterinljus i huvudet. Vi kommer in mer på det sen!
Jag har skämt ut mig, rejält. Det är varken första eller sista gången men säkert den värsta. De människor som var närvarande under festen då det hela inträffade hade lovat att hålla käft om allt som hände. Ironiskt nog var tre personer där, och dessa tre personer har största käften  i världshistorien, bokstavligt talat och uttrycksmässigt. Dumt nog lät två av dessa personer saker läcka ut som hade hänt under fredagen.
Jag och några väns bestämde oss för att ta oss ett snack med de två misstänkta. Vi fick tjata rejält för att den ena ens skulle våga komma ut. När vi stod utanför idiotens port hör vi plötsligt röster ovanför huvudet på oss och rätt som det är ramlar ett äpple rakt ner i huvudet på Zandra! Där gick hennes gräns och hon blev förbannad. Vi kom in i trapphuset, där stod den jäveln och vi frågade ut honom rakt på sak om han hade sagt något till någon. Han nekade, vi var dumma noga att tro honom.
När vi skulle lämna huset blev vi bombarderade av sterinljus. Det är vid sådana tillfällen det går upp för en att man inte är ensam om att vara bäng i huvet, det finns värre personer med allvarliga psykiatriska problem.

Vi pratade med den andra snubben som erkände att han snackat för mycket och han lovade att försöka fixa alltihopa igen genom att se till att detta inte spreds vidare. Bäst för honom att det blir så, han har tre personer efter sig (förutom jag och mina tjejpolare) som är riktigt jävla förbannade och som inte bangar på att slå sönder dom.

Så går det om man är stor i käften !

Imorgon bitti tänkte jag stiga upp tidigt och springa. Tyvärr är det så att ingen har någon stor lust att joina eftersom att vintern bestämt sig för att komma tillbaka. Jag tackar återigen gud för att han spyr snö på omvärlden.


Inget får man behålla

Dagen har inte varit värd ett piss!

Jag ska alldelles strax gå och lägga mig och drömma lite om sommaren.. Gonatt!

Onsdag, 1 dm snö

Detta eviga tjat om att jag vill ha sommar. När ska snön försvinna ?

Jag drömmer om att det ska bli sommar! Varenda natt drömmer jag om solsken och stränder och massor av palmer för att sedan vakna på morgonen, titta ut och märka att jorden gått under. Jag vill flytta härifrån och försöker övertala min käre mor till detta men hon tycker att det är riktigt mysigt att bo mittemot en stor röd ful skola, bredvid grönt äckligt vatten i nordpolen.
Börjar tröttna grymt mycket på mig själv också & det känns extremt frestande att falla tillbaka till dåliga vanor och bli ett knasbarn igen.


Jag måste bra påpeka att Blair (Leighton Meester) är extremt fin & att det nu nästan är bestämt att jag och Moa ska få åka utomlands tillsammans! Det ska bli så mysigt att glassa på en strand på Sardinien i tre veckor! Woho!
 


rubrik!

Shulelul världen!
Livet rullar på, datorn är jämt avstängd, inga nya inlägg, allt är väl som det ska vara antar jag.
Ibland är man glad, ibland är man ledsen. Idag fryser jag..

Grejen är den att jag (i flera månader) har tjatat om att det borde bli sommar. Nu är det början på mars och fortfarande ligger det lite snö på marken och det blåser som innihelvete! Det känns som att världen har något emot värme och föredrar att det blåser istappar i ansiktet på en.

Kvällen tillbringades hemma hos Elias med Ellinor och Moa! Allihopa satt i soffan framför tvn och tittade på wipeout (om det ens heter så, guldfiskminne) och garvade åt alla misslyckade nordenbor.


Jag svär, jag ska börja blogga mer, ärligt...!

En kram till er alla !

RSS 2.0