skooooor

Jag gick i stan idag med min mamma för att försöka hitta ett par snygga och sköna vinterskor. Det är sjukt vad svårt det var att hitta!
Det fanns ingenting som jag fastnade för och ändå sprang vi omking över hela Stockholm (nästan) . Funderar faktiskt på att köpa dom där äckligt fula men grymt sköna uggsen. Huvudsaken är ju att skorna är sköna, eller?

Jag är också överlycklig för att jag äntligen har fått pengar på mitt konto så att jag kan köpa en massa saker!

Högst upp på listan står :

Hårprodukter!
- skydd mot värme (plattänger, hårfön osv.)
- hårfärg

Skor!
- vinterskor
- lite varmare "höstskor"

Love life

Igår var jag med världens bästa Filippa som jag inte träffat sen ridlägret (det var där vi lärde känna varandra). Egentligen skulle vi träffa Astrid också och åka till grönan allihopa men vädret ville inte sammarbeta -.-
Iaf så kunde inte Astrid träffa oss över huvudtaget så jag och Filippa gick och fixade pizza, godis, ben&jerrys och försökte hyra en film (man behövde legitimation vilket vi inte hade så vi tittade på "jiddra inte med zohan" istället.)
Det blev en mysig hemmakväll och jag stannade där över natten.
Det enda negativa med de hela var att behöva lämna henne sen, trist. Men vi får ses nästa vecka.

Idag ska jag, Sabina, Ida och kanske fler åka in till stan (nrj).
Sabina kommer först hem till mig för att hjälpa mig att fixa mitt hår m.m. Puss på henne !

Hoppas kvällen blir lyckad!
Puss på världen!


Uppdaterat bloggen !

Nu ska jag försöka få lite ordning på min blogg! Den har förändrats en hel del men det finns fortfarande mycket att göra innan jag känner mig nöjd.

Underbaraste veckan nånsin!

Jag tillbringade en vecka ute på ekerö på världens bästa och mysigaste ridläger. Jag delade rum med två supersöta människor (Filippa & Astrid) och det var dom jag umgicks med mest.
Första dagen så sprang jag rakt in i en planka så jag fick ett sår på min näsa vilket gjorde att jag fick gå runt och se ut som Kirsti hela veckan. Och det roligaste var att det var en till tjej på lägret som hette Sofia och som sprang in i en planka och fick ett sår på exakt samma ställe. Andra dagen så blev jag getingstucken på halsen och det svullnade så jävla mycket att det såg ut som om jag hade dubbelhaka! Gulligt!
Tredje dagen fick jag skavsår, skitmysigt! Och fjärde dagen typ sträckte jag ljumsken? (Smidig jag känner mig)
Iaf så var Astrid och jag var klart tjockast på hela lägret, vi åt skitmycket och vi satt kvar och åt typ 20 minuter efter att alla andra hade gått. Ändå är Astrid jättesmal, typ lyktstolpe?
Men jag orkar inte skriva så mycket mer nu förutom att det är fett deprimerande att vara hemma igen och att den där veckan troligen var den bästa veckan år 2008

The Voice

The Voice igår med tjejerna ägde hårt! Roligaste kvällen på väääldigt länge! Vi var åtta stycken (Jag, Ida, Moa, Malin, Erica, Cajsa, Sabina & Jessica) som åkte in.
Först skulle Moa och Malin äta så vi gick in på donken. Där inne var det så mycket folk att man typ inte kunde andas? Men jag och Ida tyckte att vi behövde en spegel för att se hur vi såg ut, så vi trängde oss ner på undervåningen och gissa om inte kön till toaletten var typ 7 kilometer lång? Där orkade vi inte stå så vi struntade i hur vi såg ut och gick ut för att vänta på alla andra.
Sen skulle mobilen sluta fungera och det berodde på alla störningar i luften eller nåt? (Hörde när någon pratade om det)
Och när mobilen slutade fungera tappade vi också bort alla andra!
Men jag och Ida gick iväg mot scenen för att titta medan vi väntade på att Moa skulle svara på mitt sms som inte hade kommit fram. Efter ett tag fick vi tag på Erica och vi träffade alla vid stora skärmen.
Orkar inte skrive mer utom att dagen var grymt rolig och fast The Voice tog slut så fortsatte det roliga!
Moa skulle slagga här och som vanligt blev vi jätteflummiga och skrev en jävla massa skit till alla på hennes msn! KULKUL


Och idag har jag bara varit hemma och haft tråkigt. Vaknade vid tolv och Moa drog för att umgås med sin mamma. Jahapp, ska väl se om man hittar på något senare ikväll?


Älska Moa & Ida!

Dom senaste dagarna har jag spenderat med Moa och Ida (som vanligt) och det har varit fett mysigt! Igårkväll var vi på huvudstabadet och tittade lite på tv och hade roligt. När vi skulle gå hem så upptäckte jag att världens största spindel satt i mitt hår?! Den var typ 7 meter lång och hade typ 17 meter långa ben och åt upp mej!! Nej, jag fick panik och ställde mig och skrek i 5 minuter eller något innan jag lugnade ner mig.

Sedan gick jag och Moa hem till Moa för jag skulle slagga där. Och på hennes madrass hittade vi en spindel till!! Vi dödade den med en sko och typ alla benen trillade av. Och fast spindelns ben var skilda från kroppen så fortsatte dom att rycka!? Som tur var, var jag och Moa övertrötta då så vi satt där och asgarva.



Idag satt vi hemma hela dagen och tittade på film. Jättemysigt!

Halvlyckad dag!

Imorse (eller efter lunch egentligen) träffades jag och Moa i huvudsta centrum. Där väntade vi på Ida som var seeeeg och som blev klar typ 7 år efter det att jag och Moa träffats?! Men iaf så är det ju Ung08 den här veckan så vi åkte in till kungsan för att checka läget liksom. Men det var ju sådär halvroligt och hela stället var bombat med fjortisar (läskigt). Sen efter ett långt tag så kom några söta människor ur Moas och Idas lag + Kix. Vi umgicks med dom ett tag men eftersom att jag, Ida och Moa inte hade några pengar på oss var vi tvugna att åka hem och äta. Synd

Ikväll ska jag bara sitta hemma i min soffa, framför tvn och käka popcorn ! Första kvällen på länge som jag tillbringar hemma!


Tu non mi servi piu

Ska passa på att skriva lite om igår eftersom att den enda tiden jag kan vara aktiv på datorn är på mornarna. Igår började dagen med att jag träffade Moa och båda var lite nere av samma anledning. Men sen gick vi hem till Moa för att vänta på Ida och dagen blev ändå rätt lyckad! Vi åkte till stan för att Ida skulle köpa örhängen men SJÄLVKLART började det att regna så vi åkte hem såfort Ida köpt sina örhängen. Vi taggade till Solna C för att möta Alux och Kira, och Kira fick sin efterlängtade födelsedagspresent.

Och för typ första gången på flera månader känner jag mig FRI!
Tu non mi servi piu!

Längta...

Bara för att det har varit så jävla dåligt väder här i Sverige har jag gått och blivit förkyld!! Imorse vaknade jag jättetidigt och mådde typ piss, sen började jag återigen undra varför jag bor i tråkiga Solna och inte i Rom (!!!!) och blev halvt deprimerad. Det har ju regnat varje dag den här veckan! Om det regnar nästa vecka tar jag livet av mig. Men iaf så längtar jag sjukt mycket tills nästa sommar då jag får åka till Italien igen och ligga och sola på en strand med en glass och bara njuta av livet...


Skaffat blogg!

Eftersom att hela världen skaffar blogg så tyckte jag att jag också kunde vara lite söt och skaffa det. Jag har ju haft blogg förut men inte pallat skriva och fixa med den. Hädanefter kommer alla som har lust att kunna läsa om mina dagar!

Puss på världen!


RSS 2.0