...

Hallelå!
Imorgon blir det bus med Joly och Elli! Moa och Sabina ska typ också vara med, trevlans!
Jag bakade muffins på hemkunskapen imorse = jag åt muffins till frukost. Sen åt jag muffins till lunch också.., och sen åt jag muffins istället för att gå på den sista två timmars lektionen. Vadå tjock?
Åkte till Solna C med Elli, träffade lite folk. Åkte vidare till stan men fick mess av Joly att hon var i Huvudsta så vi fick åka tillbaka. Sedan åkte vi till Fridhemsplan, traskade runt lite i äcklig smält snö och jag fixade ett läppglans/stift(?)

Ganska chill dag. Vill gå ut ikväll och hitta på något men Solna är så dött så det finns ingen mening med det.
Pallar inte skriva mer, ha det!

Syns det inte finns det inte

Hej alla glada !
Idag har jag inte gjort någonting alls!
Har bara vaknat (sovmorgon), gått till skolan och sedan gått hem igen(en halvtimme tidigare än vanligt)!
Bakade bl.a. lussebullar & sockerkaka! Fett gott!

Imorgon börjar vi 8, har hemkunskapsläxförhör, prov på franska OCH amerikanska revolutionen, slutar vid 4. Med andra ord veckans sämsta dag! Och jag börjar bli riktigt rädd nu! Måste betala "böter" innan veckan tar slut och har inte en blekaste aning om hur jag ska göra ?! Dessutom är jag inte heller helt säker på hur mycket jag ska betala.. blääääh.
En lite rolig sak är att jag har börjat rita väldigt mycket på sista tiden. Kommer kanske lägga upp några teckningar här, vi får se!

Orkar inte skriva så mycket mer just nu! Stora feta pussar till alla som läser!


Det snöar som fan!

Shuez!
Åkte pulka idag igen med Julia och Ellinor! Asnajs!!

Har hunnit dricka en chailatte, köpa en halsduk och en spray som ska göra håret rakt (om det funkar är en annan fråga).
Massor av kärlek till Ellinor och Julia, jättemysiga människor! Vi åkte pulka tills vi blev alldelles vita av snö.

Nu sitter jag här helt genomblöt, käkar nötter och väntar på att Jade ska komma hit. Det var ett tag sen vi träffades känns det som.
Vi ska väl bara dricka te och chilla som vanligt. Trevligt, trevligt!



" Du är min andra halva, utan dig är jag inte hel "


Julkänslor

Tjosan!
Bloggade inte så mycket igår så jag tänkte berätta lite om gårdagen nu istället.
Efter ridningen skyndade jag mig hem för att duscha och fixa mig. Jag blir så gryyymt irriterad på mitt hår! Det är jättelockigt och visst, det kan vara fint med lockigt hår men inte på mig ! Dessutom är min största dröm att få långt hår och när det lockar sig ser det bara kortare ut. Ska faktiskt kolla upp om det finns någon produkt som gör håret plattare för jag vill inte använda plattång för det sliter så mycket på håret.
Hur som helst, efter att jag fixat mig åkte jag och Ellinor in till stan och tog bussen därifrån till Gröna Lund. Där var de julmarknad! Hur mysigt som helst! Vi slösade bort våra pengar på pepparkaksdeg, glögg och brända mandlar. Det kändes ju lite ovant att gå på grönan när man hörde julmusik, det låg snö överallt och nästan alla åkattraktioner var stängda, men trevligt var det i alla fall. 

 
Denna bild är tagen från lustiga huset som var öppet.

Vi åkte hem vid sex då det stängde. På vägen till tunnelbanan såg vi en gubbe som satt och tiggde pengar. Han hade en skylt där det stod att han var hungrig så jag och Ellinor gav honom sista halvan av vår pepparkaksdeg. Han blev jätteglad och började äta på den direkt. Stackars gubbe, han kommer få ont i magen.

På kvällen tog jag och Ellinor en promenix till Solna Centrum. Vi skulle möta Linda, Rahwa och Estelle vid ute donken och tänkte därför vara lite smidiga och gå igenom centrum - som var låst. Några hotellgäster hade en nyckel så vi följde efter dom in. Men när vi väl kommit till andra sidan märkte vi att dörren var låst och att vi inte kom ut! Korkade som vi är tänkte vi att vi inte skulle komma ut alls eftersom att man behövde nyckel för att öppna dörren på andra sidan! Så vi fick "hjälp" av donken personalen som ringde en väktare som skulle komma och släppa ut oss! Då blev vi rädda och sprang tillbaka till andra sidan ( där vi kom in ) och följde efter två kineser ut.
Sedan träffade vi Linda och Estelle. Rahwa hade åkt hem. Vi gick till Skytteholm och åkte pulka (plastpåse) nerför backen! Det var skiiiiitroligt! Efteråt såg man ju ut som en snögubbe och vid halv elva bestämde vi oss för att tagga hem! Händelserik dag...

Idag ska jag ta det lite lugnare! När jag, Julia och Ellinor fixat oss ska vi gå till Solna C för att köpa en chailatte och sedan ta det chill. Mysigt, mysigt!
 
   By the way måste jag lära mig att göra egen chailatte! Galet gott!


Snö!

Imorse vaknade jag runt elva och blev överlycklig när jag såg hur mycket det har snöat under natten!
Man får ju julkänslor direkt! Nu vill jag bara gå och baka lussebullar & pepparkakor, julpynta, göra iordning varm choklad och sen gå ut och åka pulka! Känner mig som ett litet barn..

Men nej, jag ska gå ner till stallet och rida vid halv tre. Sen ska jag gå hem, duscha och träffa Ellinor och vi ska baka lussebullar och pepparkakor! Har lust att gå ut och träffa massor av människor och sen ha snöbollskrig.

Jag känner på mig att helgen kommer att bli asnajs!


Kort inlägg

Igår snöade det, synd att snön inte låg kvar tills idag.
Dagen har varit helt okej förutom att vi började klockan 8 och slutade 4.
Efter skolan åkte jag och Lovisa till stan för att kika lite i affärer och bara umgås. Jag behöver verkligen pengar just nu, förstår inte riktigt hur de försvinner för jag kan inte minnas vad jag köper som kostar så mycket. Måste kolla upp det där.
På kvällen gick jag till Jade och jag tränade min mage lite. Känner mig fett stolt!
Blir inte ett så långt inlägg idag, ska ta en dusch och sedan gå och lägga mig. Imorgon börjar jag 8 igen och har inte ens kollat igenom min franska-läxa.

Godnatt!


dålig dag

Den har dagen har verkligen dödat mig.
Orkar inte med någon just nu och har ont i hela kroppen.
Kände mig jävligt sliten när jag gick till skolan och gick till Solna Centrum med Julia och Ellinor när vi slutat. Jag köpte Ögonbryn och Fransfärg på Kicks och Hårkontroll-piller i en hälsokostbutik. Det positiva är att det är saker som verkligen behövs, det negativa är att jag kommer att svimma om jag ser hur lite pengar som finns kvar på mitt konto. 
Dagen räddades en del för jag lyckades slingra mig ur mötet med min mamma och psykopaterna. 

Ikväll ska jag träffa Jade. Vi kommer väl prata lite och plugga och färga mina ögonbryn. Mysigt mysigt.





 


I kärlekens krig segrar den, som ger sig

Jag blir förbannad, satt och skrev i en kvart tills inlägget bara försvann och jag måste börja om..
Nu har det uppstått en del problem i mitt liv, inte alls stora men tillräckligt för att jag får ångest.
Det första är pengar! Jag är skyldig Jade en hundring och Sabina ska ha 40 spänn. Dessutom bara flyger alla pengar iväg från mitt konto och jag har ingen aning om vad jag har köpt som gör att allt bara försvinner. Jag ska köpa vinterskor (uggs) för 1799 :- och hur ska det gå till när jag har runt 1000 på kontot som kommer att ta slut på grund av espresso house.. ? Jag måste ta och skärpa mig nu! Slösar pengar på helt onödiga saker när det är massor som behövs.
Nog snackat om pengar, fast alla säger att pengar inte är viktigt så är det nog det viktigaste i mitt liv.. tragiskt.
Ett till problem är att jag har börjat tänka på döden (??!) Jo, tänk att alla kommer att dö någon gång och bara kommer att försvinna från världen! Jag är livrädd för att dö och jag fattar verkligen inte hur det kan finnas så korkade människor som väljer att kasta bort sitt liv och tar självmord !
Sen ska jag gå på samtal på måndag med min mamma för att snacka om mej ? (Vad är det här?!)
Det sista problemet är att jag vill leva i en film och att jag (fast jag vet att det inte är så) tror att livet egentligen är som i filmer.. Jag snackar om såna där deprimerande kärleksfilmer som gör att man sitter och grinar och undrar varför man själv inte kan ha ett sånt perfekt liv.

Funderar på att färga håret men det kommer nog inte att bli av. Däremot svär jag på att jag kommer att pierca om näsan!

Puss på alla som pallar läsa!


Livet är hårt, ingen har överlevt

Jag och Jade åkte iväg till Skogås efter att ha plattat håret och sminkat oss i någon timme. Vi skulle fira Hugo som fyller 15 på söndag (Grattis till han)
Till en början var det rätt kul men sedan spårade det ut för min del och det blev inte mycket till fest. Lite synd sådär. Tur att man inte kommer träffa människorna igen!
Sov knappt någonting, kanske inte så konstig. Natten var hemsk, kändes lite hopplöst för tillfället, nu är man bara förvirrad mest för Jades skull. Hoppas det löser sig.
Lördagen kommer vara chill! Jag och Jade ska ha hemmakväll, kanske taggar till Huvudsta C för att köpa godis eller nåt, vi får se. Film behövs nog ikväll!


" Jag älskar dig Jade massor, skulle aldrig kunna släppa taget om dig, bäste vän.. "


Trevlig helg!

Helgen började med fest! Fredagen var extremt rolig förutom att alla försökte stoppa händerna i mina fickor och sno mina saker. Eftersom att ingen ville lyssna på mig blev jag rätt våldsam framåt kvällen men det slutade bra i alla fall. Lördagen flög förbi, gick hem runt ett-tiden och  träffade lite folk på vägen. Gick hem, tog en dusch och fixade mig. Min mamma är extremt jobbig och har fått för sig en massor av saker vilket innebär att jag kommer vara tvungen att gå hem senast klockan 10 varenda helg!? Det slutade med att jag stack hem till Julia och spenderade kvällen med henne och Ellinor. Mysigt!
Söndagen var chill med Jade, vi snackade och hade kul. Dagen slutade med filmkväll hos Linus.
Har haft en grymt lyckad helg, hoppas veckan flyter på lika bra.


Hej jag är seg

Har inte uppdaterat på en evighet! Ska lite kort berätta om mitt höstlov och gårdagen.
Jag åkte ju till Rom och slösade helt bort min tid på att sitta hemma och sega framför tvn. Min jättesnälla pappa (sajk) jobbade 24 och tyckte det var jätteroligt att lämna mig hemma ensam och hämta mig klockan 9 på kvällen(!!?) Jomen najs!
Men vi gick på lyxrestaurang varje kväll och lite nya grejor fick i alla fall. Åkte hem igen 5 dagar tidigare än planerat.
På fredagen träffade jag massor av människor bl.a. Jade , typ miljoner år sen sist?
På lördan tvingade min mamma med mig på släktträff eller nåt och jag fick sitta och rita med mina små kussar.
Sov över hos Moa.
Söndag = hjälpa till med ponnycupen, tagga hem innan fikat. Tror att jag träffade några på kvällen , kommer inte ihåg vilka ?
Och igår blev jag inlåst i en hiss för ja har så extremt snälla kompisar och satt sedan på donken och snackade me trevligt folk . Kvällen spenderades med en långpromenad med Ylva, mys!

RSS 2.0