Jag är dålig på att uppdatera, jag vet



God morgon allihopa!
Solen skiner, himlen är blå och jag har värsta vårkänslorna! Det är nästan så att man har lust att klä av sig naken och kasta sig i sjön för att man längtar så till sommaren ! Eller också så är det bara jag som är knäpp..
Min pappa har varit här i en vecka och min mamma drabbades av hostattacker och huvudvärk. Om det berodde på att pappa kom hit eller om det bara är en vanlig förkylning är svårt att veta.

Mitt hår har blivit slitet igen och ska jag vara ärlig så har jag ingen blekaste aning om vad fan jag ska göra åt det.
Jag får väl helt enkelt ta och traska till frisören och be henne fixa det, jag har inget att förlora ,

Have a nice day !

Tiden går segt som sjutton

Godkväll!

Dagen har jag slösat bort hemma i badet, i soffan (där jag råkade somna) & vid matbordet.
Fick reda på att jag inte hade så bra resultat på matteprovet vilket inte förvånar mig ett dugg.

Det känns som om februari månad sitter fast i tuggummi eller nån annan skit. Tiden går extremt sakta och det är läskigt kallt ute. I helgen gick jag ut på en promenad med två par strumpor, tre tröjor, en halsduk och mjukisbyxor + min stora biffiga dunjacka men ändå frös jag till is efter bara några sekunder.
Fjällrävenjackor är överskattade till tusen. Här lägger man ner flera tusen (i och för sig var det pappas pengar men ändå!) på en jacka för att man ska hålla sig varm på vintern men ändå fryser man arslet av sig! Det innebär att jag går omrking och ser ut som en michelingubbe helt i onödan.

Dessutom är vår skola iskall. Hela jag har gåshud, varenda dag. Jag har glömt bort hur det känns att vara varm, helt ärligt. Trots att jag för några timmar sedan låg i mitt badkar med kokhett vatten som fick min hud att bli röd som en kräfta, fryser jag nu som bara den !

Det är liiiiiite roligt att folket tjatar om döende isbjörnar pga värme ?! Eftersom att sveriges befolkning förfryser kan vi ju bara byta plats med isbjörnarna så blir alla glada !

Semlor..

Hej!
Jag är hungrig som bara den!

Det händer inte så mycket nuförtiden så jag har ingen aning om vad jag ska berätta om!
Men medan jag ändå är igång kan jag passa på att berätta att jag älskar semlor och att jag lyckades avstå från en semla imorse fast min mamma sa att jag fick ta en semla om jag ville ! Jiho!
Det dåliga är att man inte kan köpa runda bullar och göra sina egna semlor längre. Hela året om kan man köpa släta runda trista bullar (hamburgebröd utan sesamfrön på typ så att man kan göra semlor själv) men sedan blir det februari, den enda månaden då folk ens lägger märke till att släta runda trista bullar finns, och då tar affärerna BORT dom där bullarna ? Istället stoppar de ner minisemlor i små kartonger och säljer dom för dubbelt så mycket som de trista runda släta bullarna !
Hade jag fått köpa runda trista släta bullar som förresten är större än alla semlor som går att köpa nu tillsammans så hade jag varit mycket lyckligare !

Någon gång den här månaden ska jag pierca naveln.

Det var inte mycket mer jag hade att säga ! glöm nu inte bort att käka semlor, det är ju fettisdagen snart !
Godkväll!


Hola !


Idag har jag hunnit sove ut, städa mitt rum, pluggat och pratat med pappa i tele !
I stan köpte jag en kofta från ginatricot och underkläder på hm.
Jag tog en liten promenix med Sabina & Ellinor. Det praktiska är att man bara behöver titta på någon av dem för att börja skratta. Är man uttråkad eller deprimerad är det alltså bara att kika lite på dem i smyg så är humöret på topp samtidigt som magen får motion !

Det går lite si och så med träningen eftersom att jag inte får överanstränga min fot nu på ett tag. Den är överbelastad eller nåt så jag måste smörja in den med salva, som luktar sprit, tre gånger om dagen.

Jag ska äta lite middag strax. Mamma kom hem nyss och ska laga lite pasta. Min mage typ skriker av hunger och jag har huvudvärk ! Sedan ska jag ut med brudarna och fnissa lite till...
Kikade lite bland mina bilder och hittade en bild som är tagen för typ en månad sen. Jag (tomten) ser ju ut som ett jävla offer, lite skojigt hur förvrängd jag ser ut när jag flinar.
Äh vafan.. ett skratt förlänger livet !






Godkväll !

Då var det lördag igen

Det är dimma ute, ser rätt ballt ut ju! Visst ?

Idag skulle jag egentligen gå på bio med Moa men eftersom att Moa har tillbringat hela natten med att spy så verkar det inte som en jättebra idé att trycka i henne massor av popcorn och tvinga henne att titta på film i två timmar.
Jag tog hål i örat för några dagar sedan, kanske kommer bild senare någon gång.

Igår tillbringade jag dagen med Ellinor och vi bakade kladdkakemuffins som blev svarta på utsidan och helt smetiga på insidan.
Sedan gjorde vi i ordning oss och medan Ellinor sminkade sig och såg ut som en modell låg jag på hennes säng och asgarvade utan någon speciell anledning.
Hon testade ett par skiiiitsnygga skor i Solna Centrum och jag avundas henne som ser så perfekt ut och kan sätta på sig vad som helst och fortfarande se ut som en jävla filmstjärna. Jag har galet snygga kompisar måste jag säga !

När jag lyckas spara ihop lite pengar ska jag köpa lite grejer jag sett ut! Sedan måste jag införskaffa ett par skor till! Det var längesedan sist.

Ha det bra världen !

Rubrik

Hello !
Vintern är grovt deprimerande.
Man får spasmer och ryckningar av att bo i huvudsta. Det är tamefan sorgligt, mörkt som innihelvete.
Jag har blivit knäpp på sista tiden, på riktigt! Här om dagen började jag gråta över att jag hade tagit en sko och lämnat den andra skon ensam. Skon hittade jag på en parkbänk för säkert ett år sedan och den var så liten och söt att jag var tvungen att ta den. Förra veckan (eller den här veckan?) fick jag skuldkänslor över att ha kidnappat skon från sin polare.
Jag hoppas verkligen att det fanns någon annan anledning till att jag började grina (man vill ju inte vara störd på riktigt)

Jag lyckas inte sluta äta sötsaker. Jag tränar. Jag pluggar. Jag får bra betyg(hoppas jag). Med andra ord har jag förvandlats till en ängel och om mina polare inte är stolta över mig nu så kastar jag stekpannor i huvudet på dom alla.

Jag vill informera världen om att jag ska åka till Rom i påsk och till Sardinien i sommar ! I påsk kommer all vinterns/vårens träning förvandlas till fetma inom loppet av några sekunder. Jag klagar inte, jag älskar mat!
Synd att kasta bort veckor av träning bara.. eller nåt.

Tss., livet rullar vidare.. är man fet rullar man bara fortare


helg



Helgen började med att Moa hade fest! Jag och Sabina kom lite för sent men hann i alla fall i tid till middagen. Kvällen var jätterolig och hela lägenheten var full med folk! Najs!
Jag sov hos bruden tillsammans med Denise, Linda och Elias! På Söndagen gick jag på bio med Ellinor och Julia.
 Over and out! Puss !
 - Jag och snygga Moa!

RSS 2.0