Smink

Jag har faktiskt hunnit fixa lite bland mitt smink. Gammalt har ersatts med nytt, necessären har rengjorts, samma med borstarna.
Så fort jag fick höra om alla läskiga bakterier, som gömmer sig bland sminket och dessutom orsakar finnig och oren hy, fick jag en stor lust att göra något åt detta! En foundationflaska, concealer och en svamp fick slängas. Jag ska försöka göra mig av med mina alla mascaror också, som är några månader gamla, men vägrar att kasta dem innan jag fått en ny!


Italien nästa!

Imorgon blir det partaj hemma hos bästa vännen Jade! Hon fyller fjorton år (otroligt, känns som om hon fyller mycket mer) och vi ska fira henne hemma hos henne.
Efter skolan är jag lite upptagen med olika saker och kommer inte ens hinna packa! Därför blir det väldigt stressigt nu ikväll när man vill ha med sig så mycket som möjligt och märker att hälften ligger i tvätten!
Det är på lördag, klockan halv fyra, som planet går! Det innebär att jag ska åka hemifrån vid halv ett vilket betyder att jag ska vara hemma vid elva för att äta och checka det sista av bagaget! Det är veckans största problem eftersom att festen är imorgon, jag ska sova över och vi kommer med största sannolikhet vara uppe hela natten. Man vill ju gärna vara fräsch och i alla fall någorlunda snygg när man ska flyga till Rom? Hm, får se till att hinna ta en dusch hemma hos Jade innan jag taggar hem och viktigast av allt : vakna i tid (!!)
Nej, men det ska bli riktigt roligt att få träffa stora feta släkten igen och förhoppningsvis också fräscha upp garderoben lite med nya plagg. Hoppas bara att min käre far har lite tid över till shopping.



Och ännu en puss till alla som orkar läsa !


Mer bilder

Här kommer fler bilder från filmkvällen, ignorera att vi ser ganska onyktra ut! Speciellt den vackra bilden längst ner när jag langar värsta posen i mitten!

 


Filmkväll

Igår hade jag, Moa, Malin och Ida filmkväll här hemma hos mig. Först gick jag och Moa till ica maxi för att handla tacos och Ben & Jerrys, mums!
Det märks att vi inte har varit ute på ett tag för båda var jätteflummiga. Vi gick och sjöng Hallelujah hela vägen dit och hela vägen tillbaka.
Sedan gick vi hem till mig, sjöng lite till och lagade köttfärs. Jag är grym på att laga köttfärs!
Maten var jättegod men jag är inte så duktig på att äta tacos, det mesta hamnade utanför.

Efter middagen tog vi vår glass och gick in i mitt rum för att titta på 14 suger. Den var ju sådär halvbra. Hon hade grymt fula kläder (vi kunde inte låta bli att påpeka det).

Sen var Moa tvungen att gå hem, precis när vi hade börjat busringa. Det var ju synd men vi fortsatte att busringa och roligt var det! (Töntar vi är?)

Vi tog också en jävla massa bilder, kommer lägga upp några här !
Efter ett tag var Malin tvungen att gå hem och då bestämde jag och Ida oss för att sätta på oss ansiktsmask och bada fötterna. Jag rakade benen också, onödigt men skönt.
Vi somnade strax efter.

Mer bilder kommer i ett nytt inlägg






Puss på alla som läser!
(speciellt Ida)


Fina naglar ?

Jag vill ha långa naglar och saknar faktiskt mina lösnaglar!
De var superfina och såg verkliga ut men de ramlade av efter ca en vecka och limmet förstörde de riktiga naglarna.
Så jag funderar på att bygga på mina naglar med gelé på min kusins frus skönhetssalong i Rom. Vi får ju familje rabatt där!

Eller så köper jag bara såna där tabletter som stärker hår och naglar, det kan ju också funka ?

ëghjikqpdkl

Lite, lite shoppande

För er som behöver hjälp med att designa era bloggar: http://www.designadinblogg.se/
Otroligt bra sida som iaf har hjälpt mig en hel del!

Jag missade mitt prov idag pga tandläkarbesök, ganska skönt faktiskt! Då får man mer tid på sig att plugga.
Kom hem runt ett tiden och efter att ha ätit några mackor till lunch åkte jag och mamma iväg till stan för att shoppa lite. Mamma betalade allt, galet najs! Köpte dock inte så mycket, varken jag eller mamma har så välfyllda plånböcker!

Får hoppas att det blir mer shoppande i Rom, allt hänger på om min käre far har tid!















- köpte bl.a. den här kashmir koftan i lite längre modell, 679 kr på zara (den blev väldigt grå på bild, mer beige i verkligheten)


Några timmar spenderades även med bästa vännen Jade, hon hade ont i huvudet så vi satt bara hemma och chillade över en kopp te. Vi hann också titta på några avsnitt av hey baberiba!


Vandring!

Idag samlades min "vandringsgrupp" klockan 07.40 (!!) i Solna C! Alldeles för tidigt ? Vi tog bussen därifrån till Täby kyrkby för att vandra i fyra timmar mitt ute i ingenstans. Vad i helvete ska det vara bra för om man får undra ?
Hur som helst så somnade jag på bussen för jag var så trött och sov i typ fem minuter innan jag somnade om och sov i fem minuter till. När vi var framme gick jag, Moa och Sabina in på statoil för att köpa lite frukost (eftersom att man inte hann äta hemma). Jag köpte en latte, ett wienerbröd och en kanelbulle, något som räddade hela min dag.
Vår grupp vandrade omkring i en kohage i säkert 1 och en halv timme innan vi kom ut därifrån. Vi såg också några kossor i hagen och en hel del kobajs (riktigt fräscht).
Hur som helst fick vi sluta tidigare än vanligt vilket var riktigt skönt.
Nu är man helt död och benen är ungefär lika stadiga som överkokt spaggetti. Träningsvärk i rumpan har jag också (hur?).
Jag har faktiskt hunnit plugga till mitt SO-prov imorgon och känner mig riktigt nöjd! Det mesta gjordes hemma hos Ida samtidigt som vi tittade på Mamma mia och A way to remember (eller vad filmen nu hette).

Men nu är jag trött, behöver massage och behöver sova. Tänker gå och tvätta bort resterna av mitt smink - det mesta försvann när jag och Ida satt och bölade till filmerna!

Fuck hösten!

dödödödöTjenixen !
Nu är klockan halv tio och jag funderar på om jag ska gå och lägga mig redan?
Nu när det är regn och tråkigt ute så känns det sådär extra tungt att behöva gå upp på mornarna, fixa håret, sminka sig så gott det går och sätta på sig något bekvämt osm inte är alltför fult!
Knepigt det dära!
Det värsta är ju när man går in på någon av skolans äckliga toaletter för att kolla frissan i spegeln men istället upptäcker hur hemsk man ser ut! De där blodsprängda ögonen som ger intrycket av att man rökt på.
Det är vid sådana tillfällen man bara vill gå hem och lägga sig igen!

Nje, just nu kan bara en stor härlig latte rädda min situation!
(Kanske ett par skor också!)

Grattis till min mamma som fyller år idag!

Först och främst ; min kära mor fyller år så grattis till henne!

Imorse runt åtta åkte jag och resten av laget iväg till Södertälje för att möta deras lag i hoppning. Jag kan säga att fikat var gott iaf, resten gick inte så bra! Vi förlorade stort ! Men bättre lycka nästa gång ?

Tänkte börja jobba någonstans så att jag tjänar lite pengar ! Någon som har något tips på var en 14 åring kan jobba regelbundet?

På inköpslistan just nu står :

-Vinterskor
-Hårförlängning
-Ny plattång
-Klippning
-Hårfärg


Min pappa lämnade ca 2000 spänn på mitt konto innan han drog till Italien men det känns fel att använda dom på att köpa skor när han inte har några pengar kvar för att banken har spärrat alla hans konton! Där nere i Italien försöker han få hela sin ekonomi att rulla medan jag sitter här med mina (hans) pengar och fikar och shoppar. Hm..
Samtidigt som min mamma försöker få pengarna att räcka till mat (inte så lätt eftersom att pappa annars brukar bidra med hälften)

Nä, mina köp får vänta tills vidare.
Jag blir verkligen galen på mitt hår, det är jättetjockt, och då menar jag verkligen jättetjockt. Jag tunnade ut det hos frisör för några veckor sedan men trots detta är det helt omöjligt att "hantera" .


Men på höstlovet ska jag i alla fall flyga till Rom. Kommer blir riktigt trevligt och jag missar två skoldagar (härligt)


ORÄTTVIST!

För typ en minut sen kom jag att tänka på en sak... tänk att det föds miljarder personer varje dag, men bara EN av dom blir perfekt ? JO, det finns faktiskt sådana som är perfekta. Som ser perfekta ut, som har pengar, som har pojkvän, som har framgång, som har ALLT!
Jag och Miranda chattade lite på msn och kom fram till att det är sjukt orättvist att bara en på miljonen ska få den gåvan!
Det är fan inte logiskt, titta på kaniner till exemper:
De ser likadana ut allihop, bara att de har olika färg.

Men varför kan inte alla människor få se likadana ut ? Eller iaf få ha lika snygga kroppar allihop så vissa slipper ha grova komplex över hela sig ? Ansiktet kan ju variera annars blir det trist. Men helt ärligt! Visst har jag rätt ?


Årets tråkigaste helg

Okej, denna helg helg suger! Jag vaknade imorse runt 10. Varför vaknar jag så tidigt när jag kan sova i typ tre timmar till?!
Sen åt jag en bulle till frukost och satte mig vid min dator, loggade in på msn och såg att dom ända som var inloggade var min moster och någon jag inte känner ? Grovt kul!
Sen vid halv två gick jag ner till stallet för att rida och när jag kom hem igen vid fyra (utan nycklar och mobil) var det ironiskt nog ingen hemma. Jag fick låna telefon av min granne men min mamma var på dejt (?!) och min syster var ute någonstans så det var bara att sätta sig i trappen och vänta. Efter en halvtimme eller så kom min syster hem och jag kunde gå in och duscha.

Sen åt jag lite middag och nu sitter jag här och sjunger samtidigt som jag bloggar om mitt intressanta (sajk) liv!
Jag borde plugga men orkar inte. Imorgon blir det att ställa väckarklockan på 7 (!!!) för jag ska vara i stallet vid 8.
Har ingen aning om när jag kommer hem från Södertälje, hoppas att det inte blir för sent.


Ett tag sen sist!

Imorse vaknade jag runt halv sju och gick direkt upp för att platta mitt hår. Jag börjar tröttna på att vakna en timme tidigare enbart för att platta håret! Funderar faktiskt på att rakpkermanenta, men saken är den att jag inte är säker på att det kommer bli så rakt som jag vill ha det och då har man ju slösat pengar i onödan ? Dessutom har varken mamma eller pappa pengar nu och det gör att hela min ekonomi (som ändå inte finns) skiter sig!
Men nog pratat om pengar, det som spelar någon roll är vänner och kärlek (den som inte heller finns?)

I alla fall så tillbringade jag min eftermiddag med Cajsa och otroligt nog lät min mamma mig stanna hos henne över middagen! Jag som har utegångsförbud och allt!
Hur som helst var det riktigt trevligt och nu sitter jag här och försöker fundera ut hur jag ska lösa det där med min helg. Vem sitter hemma och tråkar en fredag eller lördag?! Inte riktigt min grej men vad har man för val? Om jag har tur kanske jag lyckas övertala mamma, risken är inte stor men man kan väl försöka?
Hon har nämligen fått för sig att jag är en bråkstake som super och knarkar varje helg och tänker låsa in mig i lägenheten ända fram till jul. Roligt! (Eller inte)

Men såfort jag fått mer pengar så ska jag köpa hårförlängning. Jag har verkligen inte tålamod så det räcker och orkar inte vänta tills mitt slitna hår växer ut.
Och för de som inte vet så har jag piercat mig i näsan och blev riktigt nöjd. Ska bara vänta tills det har läkt så jag kan byta ut piercingen.

Puss på alla som orkar läsa


RSS 2.0