Pank som vanligt

Tiden rusar iväg, snart är det nyår och jag ska sitta hemma som vanligt. Men det här året är det jag som bestämmer att jag ska vara hemma, egentligen får jag vara ute till typ ett, två.
Jag orkar inte med mitt liv, det är dött och det händer ingenting. Vill fly utomlands och söka asyl i typ Ryssland och sedan livnära mig på att ge ut privata svenskalektioner till de som är intresserade... mhm..

Det är mellandagsrea, jag är pank. Eller det beror på hur man ser det, jag hittade en tia i min väska och i min jackficka ligger det 3 kr och 50 öre. Jag har åtminstone råd med en glass på donken men det är inte lika roligt eftersom att priserna där alltid är dom samma (ingen rea).

Snart kommer min pappa hit (iaf säger han det, man kan inte alltid lita på vad han säger... han är inte så pålitlig)
Jag vill sola solarium och operera bort halva mitt ansikte för att ersätta det med ett nytt. Medan jag ändå håller på kan jag operera bort min kropp också.
Om man sammanfattar hela texten så menar jag att enda räddningen på mitt liv just nu är en stor burk me ben&jerrys.
Men med tanke på att jag bara har 13,50 så är det omöjligt. Istället får jag leta fram något gott ur kylen vilket inte heller är möjligt för min mamma är hälsofacist och det enda man hittar i vårt kök är typ lättyoghurt och nötter. 

Vid tolvslaget på nyår kommer jag nog vara i full färd med att försöka dränka mig själv i handfatet.

Julen är överskattad

Jag har inte uppdaterat på väääääldigt länge,  så här kommer ett inlägg.
Tjena!
Det är redan kväll vilket känns lite knas med tanke på att jag vaknade för några timmar sen och inte är färdig för att gå ut förrän nu (dygnvändare)
Mitt jullov (inklusive julafton+juldagen) har varit rätt kasst. För det allra första, jag fick inte dricka glögg vilket förstörde hela min jul. Det roligaste är att jag har fått dricka glögg förut, varenda år, men nu har min mamma fått ryck och resonerar på ett väldigt knasigt sätt vilket inte är positivt någonstans!
Jag har skrivit en enorm önskelista dvs många saker för min kära familj att välja på. Men på juldagen fick jag reda på att anledningen till att jag inte fått en enda jävla sak från min önskelista var att min mamma hade skrivit en egen önskelista och slängt min(?!!?!)

Och visst, julen är inte till för att få en massa saker utan för att umgås med familjen vilket gick skitbra eftersom att alla vuxna satt fastklistrade vid matbordet hela kvällen och sjöng hej tomtegubbar slå i glasen medan mina små kusiner drog i mig åt alla håll och kanter.
Det slutade med att jag låg i koma på trägolvet på deras övervåning medan mina kussar spelade dataspel och de vuxna fortsatte sjunga och slå i glasen.

Det blir väldigt långa inlägg märker jag eftersom att jag inte är så duktig på att skriva regelbundet, de som läser får ta och vänja sig. Fortsättningen på berättelsen om min jul kommer nu :

Jag räddade mig själv genom att gå ut på promenader, ta upp min mobiltelefon, ringa en polare och sen däcka på en låda. Där låg jag och tittade på stjärnorna som inte fanns och undrade varför julen var överskattad.
Sedan gick jag in, drack lite julmust för att sedan ramla ihop i soffan och ligga i koma lite till.

Nä, hoppas alla andra har haft en riktigt God Jul !
Gott nytt år btw,

Jullov

Riktigt trist start på jullovet.
Har inte gjort någonting! Jag träffade Zandra, Julia, Linnea och Moa runt 7 tiden. Sedan gick vi ifrån Zandra och Linnea för att träffa Ellinor. Kvällen rullade på, inget speciellt hände och nu sitter jag och beklagar mig över hur himla trist liv jag har.
Men man ska inte klaga, det kunde varit värre!


livet kan ju bara slänga sig i väggen

Tjafan!

Chill dag i skolan, struntade i sista lektionen för det var två timmars elevens val och med tanke på att jag inte har gått på min elevens val på flera månader så är det rätt onödigt att försöka få närvaro idag, sista riktiga skoldagen före lovet.
Imorgon är det skolavslutning = sovmorgon och slutar före lunch.
De flesta ska väl hitta på bus imorgon kväll men jag har blivit så duktig att jag står över sånt.

För alla som vill veta har jag en hel del nyårslöften och massor av planer inför 2009.
För det första ska jag börja träna för att engagera mig i något och sluta hitta på massa dumheter som jag gör nu.
Sen ska jag försöka skaffa helgjobb av samma anledning + att jag behöver egna inkomster. Det börjar kännas lite jobbigt att behöva ringa pappa en gång i månaden och be om pengar då mitt barnbidrag inte räcker.
 För det tredje så ska jag ta mig samman, reda ut allt och försöka att sluta lägga ner pengar på skit.

Det är en jävla massa fler saker men inte så nödvändiga att jag behöver ta upp dem i min blogg
.

Förresten, alla fucking idioter som sitter å tycker det är kul att hacka på mig om helt onödiga saker kan bara gå och dränka sig i badkaret. Jag är inte ett dugg intresserad av att höra andras omogna åsikter. Den som tycker illa om mig kan hålla det för sig själv och det är inte mitt problem om personen i fråga måste gå och slösa bort sin tid på att störa sig på mig, Tack!
Till alla andra söta människor (allra speciellt Ellinor, Moa, Sabina och Julia) vill jag bara ge en stor fet puss !

Ha ett bra liv,


Orkar inte mer

Hejhopp!
Skulle sjunga idag för min musiklärare för att höja mitt betyg men han var sjuk så det sket sig!
Var en stund i Solna C efter skolan, pappa har lagt in 2490 spänn på mitt bankkonto så nu har jag pengar! Ska försöka skaffa ett jobb så att jag kan tjäna lite själv också.
Hände inte så mycket mer, träffade Moa en stund på kvällen. Nu ska jag käka och sen rida (hjälp jag orkar inte)

Har ingen aning om hur jag ska göra, du märker inte att allt rasar, att jag försöker men jag går sönder när jag måste göra så många uppoffringar men utan resultat. Jag går sönder, är helt beroende av dig.
Känner mig inte alls behövd längre, vet inte om det kommer funka men jag klarar mig inte utan dig så jag ska försöka.
Jag slutar aldrig att försöka..


Julklappar tack !

  

I julklapp vill jag ha en resa till Thailand, London och en riktig lyxmassage på ett spa. Just nu känns det som att jag skulle kunna göra precis vad som helst för att få det jag vill ha ! Är i desperat behov att komma ifrån det här skitlandet !

Solsemester!

Alla åker utomlands, kan inte jag bara få hoppa ner i någons resväska ?


Knas

Herregud, helgen startade helt galet ! Gick till Solna C med Julia, där så var jag lite busig och det slutade med att jag fick åka hem i en polisbil. Min mamma blev ju jätteglad, ehe..
Nä, allt är så himla rörigt just nu och jag fattar ingenting. Måste defenitivt skärpa mig, med skola, galna helger och annat knas. Det positiva är att jag verkligen tänkt efter och kan förstå hur morsan tänker. Jag har höjt mina betyg i svenska tror jag, härligt ! Med tanke på att jag i sjuan var ett mvg barn med tre mvg:n, ett g och resten vg så är det lite knasigt att jag nu har ig varningar.
Skärpning Sofia !

På kvällen åkte jag till Sabina i Rissne och gjorde henne sällskap med Ellinor för stackars Sabina är sjuk. Ikväll kanske jag ska sova hos henne, det beror på hur glad min mamma är.
Var med Ellinor hela dagen igår, jag fick lockigt hår och såg ut som Hermione i Harry Potter. Mhm, gulligt!
Klockan elva mötte vi några i Huvudsta C, och har ingen aning om varför för jag skulle hem då så vi sa hej till folket och sen gick vi hem.

På måndag har jag redovisning i svenska och om jag inte får mvg på den här delen så skjuter jag någon, så mycket som jag ansträngt mej!!
Sabina får krya på sig, jag får skärpa mig, resten av världen gör precis som den vill!Tittade igenom mina bilder och såg då alla bilder från dom kvällarna då jag inte
fick gå ut och Ida brukade komma med någon och hälsa på mig. Saknar dig Ida !


/Puss på alla!

RSS 2.0