Twilight

Hello!
Har inte hunnit skriva något idag men jag fick en stund över nu på kvällen till att blogga!
Dagen har varit ganska lugn och jag har sovit bort hela förmiddagen och halva eftermiddagen. Bra jobbat Sofia!

Jag har faktiskt ingen lust alls att vara social längre vilket är lite synd.
Jag antar att det beror på att jag tänker alldeles för mycket på resan till Sardinien, mat, min totala brist på pengar, gummisnoddar som tandläkaren tvingat in i min käft för att fixa mitt bettfel som gör att jag knappt kan öppna munnen, mat, sova, mat, träna, mat osv.

Det känns som om jag måste få komma bort ett tag och liksom ta hand lite om mig själv och sedan börja om på nytt i höst!

Förresten så har min mamma börjat fundera en del på att skaffa hund vilket krossar mina planer att flytta till Rom nästa år totalt. En hund sitter inte helt fel det heller. 

Nu tror jag att jag ska lämna datorn en stund för att återgå till min bok. Jag har gjort det stora misstaget att köpa två pocketböcker inför resan till Sardinien (ni vet för att ha något att läsa i solstolen) hela två veckor innan vi reser. Detta leder till att jag börjar tjuvläsa redan nu så att den hinner bli utläst innan vi ens hunnit packa väskorna. Det är även så att det råkar vara Twilight boken. Min näsa har på något vis klistrats fast i sidorna på boken, jag lyckas inte släppa den ifrån mig.


Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0