Italien nästa!

Imorgon blir det partaj hemma hos bästa vännen Jade! Hon fyller fjorton år (otroligt, känns som om hon fyller mycket mer) och vi ska fira henne hemma hos henne.
Efter skolan är jag lite upptagen med olika saker och kommer inte ens hinna packa! Därför blir det väldigt stressigt nu ikväll när man vill ha med sig så mycket som möjligt och märker att hälften ligger i tvätten!
Det är på lördag, klockan halv fyra, som planet går! Det innebär att jag ska åka hemifrån vid halv ett vilket betyder att jag ska vara hemma vid elva för att äta och checka det sista av bagaget! Det är veckans största problem eftersom att festen är imorgon, jag ska sova över och vi kommer med största sannolikhet vara uppe hela natten. Man vill ju gärna vara fräsch och i alla fall någorlunda snygg när man ska flyga till Rom? Hm, får se till att hinna ta en dusch hemma hos Jade innan jag taggar hem och viktigast av allt : vakna i tid (!!)
Nej, men det ska bli riktigt roligt att få träffa stora feta släkten igen och förhoppningsvis också fräscha upp garderoben lite med nya plagg. Hoppas bara att min käre far har lite tid över till shopping.Och ännu en puss till alla som orkar läsa !


Kommentarer
Postat av: cajsa

me orko:)

2008-10-23 @ 22:05:01
URL: http://cajsanordling.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0