Knas

Herregud, helgen startade helt galet ! Gick till Solna C med Julia, där så var jag lite busig och det slutade med att jag fick åka hem i en polisbil. Min mamma blev ju jätteglad, ehe..
Nä, allt är så himla rörigt just nu och jag fattar ingenting. Måste defenitivt skärpa mig, med skola, galna helger och annat knas. Det positiva är att jag verkligen tänkt efter och kan förstå hur morsan tänker. Jag har höjt mina betyg i svenska tror jag, härligt ! Med tanke på att jag i sjuan var ett mvg barn med tre mvg:n, ett g och resten vg så är det lite knasigt att jag nu har ig varningar.
Skärpning Sofia !

På kvällen åkte jag till Sabina i Rissne och gjorde henne sällskap med Ellinor för stackars Sabina är sjuk. Ikväll kanske jag ska sova hos henne, det beror på hur glad min mamma är.
Var med Ellinor hela dagen igår, jag fick lockigt hår och såg ut som Hermione i Harry Potter. Mhm, gulligt!
Klockan elva mötte vi några i Huvudsta C, och har ingen aning om varför för jag skulle hem då så vi sa hej till folket och sen gick vi hem.

På måndag har jag redovisning i svenska och om jag inte får mvg på den här delen så skjuter jag någon, så mycket som jag ansträngt mej!!
Sabina får krya på sig, jag får skärpa mig, resten av världen gör precis som den vill!Tittade igenom mina bilder och såg då alla bilder från dom kvällarna då jag inte
fick gå ut och Ida brukade komma med någon och hälsa på mig. Saknar dig Ida !


/Puss på alla!

Kommentarer
Postat av: linda den bästaste :D

åh, fina flickor <33

2009-01-03 @ 23:01:46
URL: http://lofberg-s.blogspot.com/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0