GRATTIS MOA!

Helloe!
Idag försov jag mig men jag kom bara en kvart för sent!
På idrotten fick man reda på att det finns en våldtäktsman som åker runt i en vit skåpbil vid skolområdet och drar in små barn i bilen för att sedan sätta på dom. Det är väl bara att akta sig och det roliga är att det finns fyra skåpbilar (vita) på parkeringen utanför mitt hus och mitt hus är mittemot min skola..

Jag har köpt en klänning som jag ska ha på Moas partaj imorgon (typ en centimeter lång och en millimeter bred). Hon ska bli bjuden på bio nästa helg och det vet hon redan om, men ikväll ska jag fixa en till present som ska användas imorgon kväll!

Mina pengar för februari är redan slut.
Jag vill ha sotade ögon imorgon kväll men har ingen svart ögonskugga vilket betyder att jag måste gå till Solna Centrum, smyga mig in på Kicks och stå och sminka mig där medan jag låtsas att jag testar ögonskuggor. (Hello bonde) 

I påsk funderar jag på att åka till Rom och fira där med pappa och resten av släktningarna. Där kommer jag sitta och smälla i mig kinderägg stora som hus medan pappa springer fram och tillbaka från jobbet och jag tittar på disney filmer.

Hejdå svenska folket !


The nighmare is turning into reality

Hallo!

Imorgon får jag sova hela tre timmar längre än vanligt ! Woho!
Moa fyller år om två dagar , härligt!
Livet rullar, vädret sammarbetar inte. Allt är som det ska.

Om exakt fem dagar(1a februari) ska jag pierca naveln! Om exakt två månader ska jag klippa/slinga håret igen och om fyra/fem månader ska jag åka till Italien!
Positivt, då har jag något att se framemot.

Varför finns det snö ute ? Shit , allting smälter och man tror att det ska bli sol, 59+ och gröna träd med fåglar som kvittrar men istället håller någon jävel på att planera en ny istid och förvirrar mänskligheten genom att låta det snöa på natten och smälta på dagen..
Dessutom är det mörkt, hela tiden. Solen har typ gått i ide och alla glödlampor är slut så vi lever i totalt mörker, eller det känns iallafall så när det är bäcksvart både när man går hemifrån och kommer hem.
Det blev rätt mycket negativt här men måste bara påpeka att jag tror att jag blivit sockerberoende eftersom att jag inte klarar av en enda dag utan att käka någon med minst 50 kilo socker i (innan dagen är slut) . Choklad är det värsta, det räddar mitt liv men totalförstör min mage inklusive mina försök att gå ner i vikt.

Flintskallig !

Jag kom på att jag inte ens nämnt att jag klippt av en decimeter av mitt hår ! Håret räcket nu till nyckelbenen och är väldigt lockigt.
Deprimerande.
Det positiva är att det inte alls är slitet längre och att det växer fort som tusan så snart kanske jag har långt och fint hår igen ?


Vintern kan slänga sig i väggen

Det var galet längesen jag skrev något vilket har berott på att jag inte haft tid att sitta vid datorn.

Jag har haft PMS oavbrutet hela detta år och idag är första dagen jag är på någorlunda bra humör.
Idag har jag fått ett par ljusa jeans, ett par vita låga converse, en tröja (skitbillig från gina) och ett par tjocka strumpbyxor så att jag slipper frysa när jag vill springa omkring byxlös.

Dagen har varit ganska kass bortsett från att jag och mamma åkte till stan och shoppade.
Jag sprang en runda imorse innan ens gud vaknat till liv vilket ledde till att jag höll på att somna under varenda lektion i skolan. Vår idrottslärare tyckte att vi skulle åka skridskor på en is som inte ens fanns (man kan ju undra vart hans huvud tagit vägen). Några mvg barn i klassen satte i alla fall på sig skridskor och försökte åka omkring på det som fanns kvar av isen men dom snubblade runt och gav upp = håltimme.

Jag måste bara påminna folket om att jag och Moa ska åka till Italien i en månad och kommer hem med solbrända ben och galet snygga kroppar ! Vi kommer att leva på frukt eftersom att värmen tar bort all aptit och vi kommer att bada/simma och springa varje kväll (kanske).
Tyvärr är det fem månader dit, men upp med humöret! Då har man något att se framemot!

Hadet!


Ge mig lite sol

Imorse sov jag en timme extra istället för att springa, det var hur jävla skönt som helst !
Jag har stor lust att shoppa men orkar inte åka in till stan. Ikväll får jag se om jag orkar gå ut annars lär jag sitta hemma och tråka och försöka träna bort min mage.

Shit livet suger.


Ciao !

Jag vill ha sommar, sol, stränder och iskall glass

Jag är helt död och har träningsvärk i magen. Imorgon får jag springa själv för Ellinor och Moa behöver tydligen vila.
Idag var jag i Spånga med Angelica. Det hände inte så mycket och jag han knappt åka dit innan jag skulle åka hem igen.

Var fett hungrig på vägen hem och sen har det inte hänt så mycket mer. Jag vill ha pengar till kläder men jag måste spara till ett shampoo och balsam som reparerar sönderbränt hår.


Enda problemet är att det kostar över 1000 spänn för båda. Det här är defenitivt de sista hårprodukterna jag slösar pengar på! Fungerar inte detta så klipper jag av skiten, jag svär !


Födelsedag

15 år idag!
Fick ta ledigt från skolan och sova ut ordentligt idag.
Jag piercade min näsa. Gud ville defenitivt inte sammarbeta idag för han lät mig vänta i säkert 17 timmar innan jag fick min näsa vandaliserad av en enorm nål.
Om min näsa hade haft känslor och en mun så hade glasrutorna på piercingstället spruckit, så högt hade den skrikit !

Jag gråter fortfarande hysteriskt för att mitt hår har tagit livet av sig och börjat gräva sin grav medan jag desperat försöker återuppliva det.. och misslyckas grovt.

Innan jag går och lägger mig för att vila ut inför morgondagens hemska joggingrunda så måste jag träna magen och vaderna. Sedan ska jag ta bort mitt smink . För att förstöra dagen ännu mer så har min engelskalärare gett mig en fet sida text och glosor..

Godbye Mohammed !

Slut på helgen !

Tjenixen !
Jag är hyper vilket bara är negativt eftersom att min väckarklocka är inställd på halv sex imorgon bitti och om jag ska vara levande vid den tiden bör jag gå och lägga mig nu !
Det kommer nog sluta med att jag hoppar i min säng hela natten för att bli av med lite överskottsenergi och när klockan sedan blir sex har jag förbränt så mycket att jag inte behöver gå ut och jogga ! Bra va?

Det är faktiskt min födelsedag imorgon! Jag fyller 15 år och eftersom att det för det första finns en liten risk att någon kastar ägg i huvudet på mig, så får jag stanna hemma från skolan den dagen ! För det andra så är det den bästa födelsedagspresenten någon har gett mig.

För hundrafemtiosjunde gången : Jag och Moa ska till Sardinien !!!
Jag är ledsen att jag tjatar så mycket om det men jag kan faktiskt inte göra något åt att hela mitt huvud dansar conga och inte kan koncentrera sig på något annat än just detta !


Söndag

Gomorron allihop!

Jag är nyvaken, dricker te och känner mig jättesdeprimerad för att mitt hår är så slitet att det bryts av, mer och mer, dag efter dag. Jag börjar halvt få panik och käkar piller för att håret ska repareras och har massor av hårprodukter som också ska återuppbygga håret osv.
Om någon har tips på vad man kan göra åt detta så är jag tacksam som fan om den personen lämnar en kommentar !

Jag har lite ångest eftersom att jag inte tränat på hela helgen men istället proppat i mig onyttigheter tills min mage var så tjock att den konkurrerade ut halva amerikas fetma befolkning.
Imorgon ska jag upp tidigt och springa. Då ska jag springa, inte bara ett varv, utan tre varv !! Jag svär!

Planer inför 2009 :

Pierca näsan
Springa varje vardagmorgon i en timme + spinning helger
Träna mage o vader varje dag
Åka på solsemester en månad med Moa till Sardinien
Pierca naveln
Få massage av en riktig massör med Ellinor o Sabina
Observera att detta bara är planer, inget som helt säkert kommer hända i verkligheten


Lycka

Imorse sprang jag igen.
Blev försenad till första lektionen för att jag var tvungen att duscha och äta efter joggingrundan.
Köpte ett par svarta skor med liten klack i stan idag.
Skippade middagen för jag ställde mig och kokade pasta efter skolan, eller egentligen var det på skoltid men vi hade elevens val och jag tyckte inte att den lektionen var tillräckligt nödvändig för att jag skulle slösa bort min tid på den.

Nu känns det som att min hjärna fått ryckningar och jag skulle inte bli förvånad om mitt huvud sprack i tusen bitar, så ont gör det!
Jag har faktiskt ingen aning om varför jag har så ont för jag är inte en sån som brukar ha huvudvärk men jag har väl druckit för lite eller något (och då syftar jag på vatten)

Jag har haft ansiktsmask, hårinpackning och jag har till och med hunnit raka benen vilket var helt onödigt eftersom att jag inte har tänkt gå runt i bara ben förrän det blir sisådär 57 grader utomhus.

Trots att det inte har hänt någonting mer än att mitt huvud orsakade en stor explosion över halva jordklotet så är jag överlycklig. Jag blir nästan rädd för mina humörsvängningar.

Skolstart

Vaknade sjukt tidigt imorse (05.40) och var ute och sprang i ca en timme med Ellinor och Moa.
Drack en chailatte idag, det enda onyttiga på hela dagen. Stooolt!

Jag blev lycklig idag när jag testade en tröja på ginatricot och märkte att min mage inte var så fet som jag inbillat mig, jag var nästan riktigt smal! Fast i och för sig kanske det var en sån där fejkspegel som gör fetton anorektiska. Hoppas inte.

Jag har köpt skor, en lång t-shirt med fina ärmar, ett par silverörhängen och en lermask.
Det händer väldigt sällan att jag lägger ner mina pengar på nödvändiga saker vilket gör att jag känner mig stolt över dagens inköp !

helt vanliga ljusbeiga pumps (ja, mina ben ser feta och
krokiga ut)

 

silverörhängen



Ska ta en paus från datorn nu, puuuuuuss


Kan pingviner flyga ?

Har ridit idag igen.
Fan vad ofta jag har varit i stallet de senaste dagarna, lite mysigt sådär.
Imorgon ska jag och Ellinor träffas klockan sex (på morgonen alltså) och springa i en timme.

Pappa åkte nyss, det känns lite tomt men så är det alltid när han lämnar oss. Han höll en predikan som pågick i minst fem timmar om vad jag skulle använda pengar till. Sedan slängde han 1 o 7 på bordet framför mig och jag måste medge att jag hade väldigt svårt att ta emot dom, speciellt med tanke på allt han gjort för mig under veckan han varit här och har jag visat någon tacksamhet ? Nej, och med handen på hjärtat, jag ångrar faktiskt det !
Det är faktiskt lite svårt att visa tacksamhet när man aldrig är hemma men det är faktiskt inte med flit! Jag har ridit varje morgon och sedan duschat i två timmar (då har klockan hunnit bli runt 13-13.30) och när man kommer ur duschen är det ingen hemma för alla är ute på promenad.  

Men upp med humöret! Ikväll ska jag troligtvis ut om jag orkar och får, sedan är det bara att ta allt som det kommer.
Imorgon börjar skolan, imorgon blir jag troligen grovt deprimerad. Jag vill åka utomlands, jag vill bli brun.., jag vill bli smal, jag vill bli fin, jag vill en jävla massa saker som jag aldrig kommer få. Jag är inte bortskämd, bara ful !! (kanske lite bortskämd..)


538903 grader kallt ?!

Idag vaknade jag, klädde på mig, gick till stallet för det var sista dagen på hoppkursen och sedan gick jag hem och tog ett bad som varade i två timmar för jag tittade på Gladiatorn samtidigt.
Jag blev fett sentimental när filmen slutade. Jag låg i badkaret och vattnet hade hunnit bli iskallt, jag tittade på datorn som jag hade varit duktig och tagit med mig in i badrummet och grät floder för att folk dog. Vad är det som händer med mig ?

Jag har suttit hemma hela dagen och gjort i princip samma saker hela tiden (tv, film, data, mat, mobil, sova, mat, mat igen, lite mer mat, ännu mer mat, te, mat, mat osv..)
Det är ganska konstigt att jag inte är smällfet med tanke på de mängder mat jag proppar i mig hela dagarna.

Den 12e januari fyller jag år och om jag har tur får jag ett gymkort i present! Det skulle rädda ungefär hela mitt liv.
Sedan gjorde min mamma mig grymt galet grovt äckligt besviken vid matbordet idag för hon sa att vi var tvugna att diskuterra det där med Sardinien och att det kanske inte fungerade för blablablabla och vi har inte pengar just nu så biljetter kan inte bokas och blabla. Jag tycker att hon kunde hållt käften så min lycka inte behövde förstöras.

Jag är i desperat behov av sommaren och jag blir alldelles förstörd när jag vaknar på morgonen, går ut och känner att vi har hamnat mitt i en ny istid. Ögonfransarna fryser till is för fan!
Undrar vart världen egentligen är påväg, de säger att vi genomgår en fas där jorden värms upp pga av avgaser och växthuseffekter men istället kommer mammutarna tillbaka och tar över jorden tillsammans med sabeltandade tigrar och grottmänniskor i igloosar.

Överlycklig !

I Juni ska jag åka till Italien och glassa på en strand med iskall läsk och bli brun, knäck den fuckers!

Titta på det tidigare inlägget så ser ni hur fina stränder det är där ! Moahaha jag har rätt att skryta lite för pengar är det enda problemet i mitt liv som kan åtgärdas...


Ta mig till Sardinien !

Jag borde bli portad från Sverige (om det går) och sedan bosätta  mig på Sardinien! Jag svimmar när jag tittar på som här bilderna, jag skojar inte !

   
  
   

Klappa händerna när du är riktigt gla' !

Gokväll!
Jag har utegångsförbud vilket inte gör så mycket för Solna är en av de tråkigaste städer som grundats i världen så man gör inget annat än att gå omkring och frysa ändå.
Det är snö på marken. Jag vill ha vita stränder, inte gator som är vita för att gud kissar snö.
På måndag ska jag och Ellinor kanske sola, sedan vill vi köpa kinamat och titta på film. Om våra förhoppningar realiseras är en annan fråga.

Det är svinkallt, mitt hår är lockigt, mitt liv är tråkigt, mitt ansikte är förvrängt och mitt bubbelvatten tog nyss slut så jag måste sodastreama mer.
Ikväll ska jag tillbringa de sista timmarna av dagen genom att äta mat i mängder (tröstätning) och titta på tv.

På onsdag börjar skolan, på torsdag går jag ner i deprissioner, på fredag är jag självmordsbenägen och till helgen har jag gjort sjuttisju misslyckade självmordsförsök.
I vår/sommar åker jag till London med min mamma om jag sköter skolan, hela mitt liv vändes uppochner när pappa bestämde att vi skulle åka till disneyland istället för havet i sommar.

Jag är blekare än en gris.

bara för att jag saknar sommaren
måste jag lägga upp en riktig sommarbild




God forsättning på det nya året!

Tjingeling!

Imorse vaknade jag vid nio, åt frukost och rullade sovandes ner till stallet.
Rider hoppkurs på mornarna från klockan 10 - 11, detta betyder att jag måste vräka mig ur sängen innan solen gått upp för att hinna.

Jag och Betty:




Nu sitter jag här vid datorn, nyduschad och har på mig mjukiskläder, fett mysigt ! Snart ska jag rädda mitt ansikte med några kilo puder och sedan försöka byta till kläder som inte gör att jag liknar en donkenstamkund.

Ciao !


Slingat !

 Såhär blev resultatet av dagens frisörbesök. I mars ska jag toppa håret igen och sen fortsätter jag att ansa topparna varannan månad så har jag nog långt och fint hår till hösten ! Eftersom att mitt hår räcker till brösten nu så borde det verkligen hinna växa till sig ordentligt till sommaren ! Jag har höööga förväntningar !
Den 12e januari fyller jag år och då ska min mamma följa med mig och pierca näsan igen !! Happyface










wecome to the dårhus

Sakta men säkert börjar mitt hem förvandlas till ett mentalsjukhus.
Allt beror på att min pappa har tagit flyget, från italien, tappat sina hjärnceller på vägen (om han ens haft några ? ) och skapat kaos i vår lägenhet.
Det beror till stor del på att han totalt har missuppfattat att min syster fyllde 17 i höstas (han missade ettan framför och firade hennes sjuårsdag)
Hon är handikappad, bokstavligen, och han pratar med henne som om hon vore tre år. Hon får utbrott och skriker för att min pappa springer omkring och stressar upp både sig själv och alla andra !
Min mamma står i köket och lagar massor av mat för att min pappa är italienare och hans magsäck är mutantifierad och fem gånger så stor som en svennes.
Samtidigt kokar hennes hjärna och hela hon vibrerar av hat mot min pappa för att han inte hjälper till med någonting. Slutligen exploderar hennes huvud av överbelastning och hon öser ut allt sin ilska på mig istället för pappa (???)

Jag sitter någonstans, beundar mitt tålamod och blir förvirrad för att jag är den enda normala i familjen vilket bevisar hur knasig familj jag har eftersom att jag inte är normal någonstans !

Alla psykopater, välkomna in på fest , det finns plats för alla !


2009 !

Aloha !  
Nu är det den andra januari, jag är överlycklig och mitt huvud exploderar av planer inför vårterminen !
Idag var jag hos frisören, jag klippte och slingade håret. Jag tänkte slinga blondare och blondare slingor nu fram till sommaren så att jag är blondin när jag åker till italien med min gulliga famij.
Hur som helst, jag köpte en flaska schampoo som min frisör spädde ut med ett medel som ger väldigt mycket fukt till håret och som är superbra för mig med mitt ganska torra och numera livlösa hår. Till det köpte jag också ett bra balsam och en hårinpackning som hon rekommenderade. Eftersom att min frisör har klippt mig sedan jag var tre och ett halvt år och vi känner varandra ganska bra så fick jag en spray på köpet. Sprayen bygger upp håret och innehåller magnesium som gör håret superstarkt ! 
Är jätteglad över mina inköp och eftersom att min frisör är väldigt dyr och sjuuukt duktig så litar jag fullständigt på att mitt hår nu kommer glänsa och växa så det knakar !


 Btw.., Jag börjar lära av mina misstag, good work sofia !

RSS 2.0