Vandring!

Idag samlades min "vandringsgrupp" klockan 07.40 (!!) i Solna C! Alldeles för tidigt ? Vi tog bussen därifrån till Täby kyrkby för att vandra i fyra timmar mitt ute i ingenstans. Vad i helvete ska det vara bra för om man får undra ?
Hur som helst så somnade jag på bussen för jag var så trött och sov i typ fem minuter innan jag somnade om och sov i fem minuter till. När vi var framme gick jag, Moa och Sabina in på statoil för att köpa lite frukost (eftersom att man inte hann äta hemma). Jag köpte en latte, ett wienerbröd och en kanelbulle, något som räddade hela min dag.
Vår grupp vandrade omkring i en kohage i säkert 1 och en halv timme innan vi kom ut därifrån. Vi såg också några kossor i hagen och en hel del kobajs (riktigt fräscht).
Hur som helst fick vi sluta tidigare än vanligt vilket var riktigt skönt.
Nu är man helt död och benen är ungefär lika stadiga som överkokt spaggetti. Träningsvärk i rumpan har jag också (hur?).
Jag har faktiskt hunnit plugga till mitt SO-prov imorgon och känner mig riktigt nöjd! Det mesta gjordes hemma hos Ida samtidigt som vi tittade på Mamma mia och A way to remember (eller vad filmen nu hette).

Men nu är jag trött, behöver massage och behöver sova. Tänker gå och tvätta bort resterna av mitt smink - det mesta försvann när jag och Ida satt och bölade till filmerna!

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0